+40 725 56 49 46 hirudomed@hirudomed.ro
  • Română (ro)
  • English (en)
  • Deutsch (de)
  • Français (fr)

Despre Noi

“HIRUDOVER” S.R.L. este o firma specializata in cresterea si reproducerea lipitorilor medicinale ( Hirudo medicinalis ) in captivitate, in mediu controlat destinate terapiei cu lipitori ( Hirudoterapie).

Crescatoria de liptori este situata in Mun. Codllea, jud. Brasov .
Biolaboratorul este dotat cu sisteme de control al temperaturii si umiditatii, cu o igiena corespunzatoare unui laborator si are o capacitate de productie pe an de peste 200.000 de exemplare.
Biolaboratorul de la Brasov si-a inceput activitatea in anul 2016 fiind o continuare a activitatii biolaboratorului din loc. Carligele, jud. Vrancea ce apartine firmei BIOAPIMED -SV S.R.L. infiintat inca din anul 2010. In prezent biolaboratorul condus de d-na Veronica Burga isi desfasoara activitatea la capacitate maxima . Dupa o experienta de peste 15 ani in domeniu biolaboratorul produce lipitori de foarte buna calitate fiind apreciate atat pe piata interna cat si pe piata externa ceea ce face ca productia sa creasca anual.

Lipitorile pe care le vindem provin dintr-un lot achizitionat de la o crescatorie de lipitori medicinale atestata din afara tarii , iar anual primim avizul Academiei Romane pentru punerea lor pe piata.
Firma este inregistrata la M.M.S.C. si ii sunt eliberate premise CITES de export la cerere pentru clientii din tarile din afara UE.

Firma este autorizata sanitar -veterinar si inregistrata/ validata ca exportator de animale vii, fiindu-i eliberate Certificate de Sanatate Animala de Comert Intracomunitar cu numar aprobat in sistemul TRACES de ANSVSA Bucuresti.